10 липня 2023 року у Львівському фаховому коледжі будівництва, архітектури та дизайну відбулися  урочистості з нагоди вручення дипломів.

Сьогодні дипломи фахового молодшого бакалавра отримали 125 випускника спеціальностей «Архітектура та містобудування», «Дизайн», «Будівництво та цивільна інженерія», «Геодезія та землеустрій».

Під час святкування зі словами привітань до випускників звернулись директор фахового коледжу Юрій Іванович Соха, заступник директора з навчально-виховної роботи Оксана Василівна Макогін , почесні гості: директор Інституту інноваційної освіти Київського національного університету будівництва і архітектури Олексій В’ячеславович Петроченко, заступник директора з науково-педагогічної роботи міжнародних зав’язків та дистанційного навчання Дмитро Анатолійович Макатьора, завідувач кафедри інноваційної архітектури та дизайну Олексій Федорович Ященко.    Напутні слова випускникам лунали і від імені керівників академічних груп Сергія Олександровича Жолудя. Щирі та зворушливі слова вдячності адміністрації фахового коледжу та викладацькому колективу від усіх випускників сказав Роман Олійник.

Шановні випускники, бажаємо Вам знайти своє місце у житті, гідно застосувати набуті у нашому фаховому коледжі знання. Зичимо творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх Ваших добрих починаннях, здійснення усіх мрій і життєвих планів. Пам’ятайте, ми пишаємося Вами, Ви наша гордість, наше майбутнє – люди від яких залежить відбудова і процвітання нашої незламної країни.

Від Administrator

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *